Organisatie

Organisatie

Jenti is in 1961 opgericht als timmerfabriek. Al snel werd overgegaan tot het produceren en monteren van luchtkanalen, met name vervaardigd van minerale wol. Deze kanalen hebben goede akoestieke eigenschappen, zijn licht in gewicht en zijn ter plaatste makkelijk op maat te maken. Maar ook de traditionele plaatstalen luchtkanalen en PIR/POL luchtkanalen in diverse diktes behoren sinds jaren tot het leveringsprogramma.

LOCATIE GORINCHEM

Jenti produceert op haar locatie in Gorinchem kanalen van hardgeperste glaswol en PIR. Daarnaast worden hier diverse plenumbakken en vormstukken gemaakt van plaatstaal of kunststof of hout. Op aanvraag kan bijna ieder vormstuk gemaakt worden.

INTERNATIONAAL

Met ongeveer 10 vaste eigen montage ploegen, aangestuurd door 2 projectleiders en een werkvoorbereider, worden de kanalen door heel Nederland en België op locatie gemonteerd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Op aanvraag monteren we ook in andere landen.

 

WERKEN BIJ…

Flexibiliteit, een praktische, oplossingsgerichte aanpak en kwaliteit zijn onze speerpunten. We hebben een zeer vlakke structuur, waardoor de communicatielijnen kort zijn. Wil je ook werken bij Jenti? Check de vacatures.